Tervetuloa Sola Voiman sivuille!

Sola Voima on Christiana Harlen oma mehiläispesä. Harjaantumattoman havainnoijan mielestä mehiläispesä saattaa vaikuttaa sekasotkulta: mehiläiset surraavat ympäriinsä, lennähdellen sinne tänne, sisään ja ulos. Tarkemmin katsoen mehiläispesällä on kuitenkin selkeä keskus. Kokonaisuudessa kaikki on paikoillaan ja jokaisella mehiläisellä oma vastuualueensa.

Sola Voima muodostuu monista toisiinsa kietoutuvista asioista, jotka yhdessä luovat syvemmän kokonaisuuden.

So – La: do-re-mi-fa-so-la-ti-do… Parantavat Solfeggio-taajuudet. Tällaisessa musiikissa So ja La muodostavat kontrapunktin – pääsävelmän äänet voivat liikkua eri suuntiin, mutta niistä tulee silti harmoninen kokonaisuus. Sola on pieni kylä Polvijärvellä, jossa Christiana aiemmin asui. Sol-a on epämääräinen muoto aurinkoa tarkoittavasta Sol-sanasta. Luonnonympäristöä ajatellen sola kuvaa kapeaa ja joskus vaarallistakin väylää, jota pitkin on kuljettava päästäkseen toiselle puolen.

Voima tarkoittaa inklusiivista, kaikenkattavaa ja voimaannuttavaa voimaa.

Yhdessä Sola ja Voima tarkoittavat kaiken luovaa ruumiillistumista; asioiden hallussapitoa ja vapaata virtaamista, sekä saalistajana että saalistettavana olemista, piikkiä, hunajaa ja mehiläisvahaa. Sola Voima toimii Maaäidin ja sen kaikkien menneiden, nykyisten ja tulevien asukkaiden puolesta.

Lisäinformaatiota löydät sivustolta. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä Christianaan.

Ajankohtaista

No event found!

Tulevat kurssit

No event found!

Menneet tapahtumat

No event found!
Load More