IMG_0726

Hartwell Vision Quest with Annie Spencer & Christiana Harle

Näynhakumatka erämaahan & Itsen parantaminen

“Where there is no vision the people perish” Heprea

Aikaisempien aikojen ihmiset ovat menneet erämaahan (“menee metsään”) etsimään ohjausta ja uudistumista; kutsua visiostä ja paranemista; löytää uusi elämäntapa, joka on sopusoinnussa maan kanssa. Tässä maailmassa tapahtuvan kriisin aikana tarvitaan yhteisömme varten visionäärejä. On aika muistaa Black Elkin rukous: ”Voi suuri Henki, ole minulle armollinen [tuo minulle visio/ilmestys/näkemys], että kansani voi elää.”

Hartwell Vision Quest on luotu auttamaan niitä, jotka vaativat heidän unelmansa elämästä. Vision Questiin osallistuminen alkaa jo kauan ennen kuin kävelee luonnon salomaan. Siemenet on ehkä istutettu kauan sitten, lapsuudessa, ja saapuminen voi tuntua osana prosessia, joka kehittyy tasaisesti ja luonnollisesti. Tai päätös voi olla äkillinen, siirtymäkriisi, joka aiheuttaa jotakin pitkään piiloutunutta purkautumista pakottavalla voimalla, voima, jota ei voida kieltää tai kieltäytyä. Tai se voi vain tuntua “oikeaan aikaan”, myönteiseen tapaan vastata kysymykseen, merkitä muutos tai uudistaa henkisyys. Yksin, luonnossa, seisomme äitimme edessä maan päällä; seisomme jumaliemme ja jumalattaremme edessä.

Aikana poissa ollessamme Etsijää ja viettää muutamia päiviä valmistelussa, saamalla sekä hengellisiä että käytännöllisiä opetuksia tutustumalla maahan, irtauduta arjesta. Sitten menet ulos neljä päivää ja yötä. Paluusi aikana yhdentymisen päivät ovat tärkeitä: jokainen tarina on todistettu ja opetusta annetaan valaisemaan tulevia visioita, unelmia ja merkkejä.

Tämä on voimakas seremonia, joten mitä nopeammin te sitoutettu siihen, sitä parempi on, että sinulla on hyvä valmistumisaika.

Pyrimme lähettämään noin viisi tai seitsemän henkilöä. Opetus on enimmäkseen englanninkielistä, suomeksi tarvittaessa.

Koska tämä on tällainen henkilökohtainen ja vahva seremonia, suosittelemme, että otat yhteyttä Annien keskustelemaan siitä matkapuhelimesta / WhatsUp / FaceTime: 44 (0) 7805 078858 (UK aika). Myös lähetä sähköpostia osoitteeseen info@solavoima.fi ja aihe: Vision Quest

Katso Etusivun Ajankohtaista osiosta onko juuri nyt tulossa Näynhakumatka.

ANNIE SPENCER, seremonialisti, kouluttaja, työpajan-vetäjä ja Oxford MA: lla ja humanistisen psykologian tutkinto, on käynyt ryhmissä ja koulutuksissa lähes neljäkymmentä vuotta. Annie on oppinut pohjois-amerikkalainen First Nation perinteen ja opiskellut guatemalaisten mayojen opetuksia. Annie kutoo nämä hänen maansa perinteet. Opettajana Annie avaa reittejä muille – valaisemaan heidän elämänsä matkoja. Hänen ensisijainen kiinnostuksensa on vanhojen seremoniallisten muotojen uusiminen kauneuden polun luomiseksi isoäidin Maalle. Käy hänen verkkosivuillaan: www.hartwell.eu.com

Shamanistisen parantaja, CHRISTIANA HARLE, pitää tutkintoja musiikkiterapeutin, hengitysterapeutin, mehiläishoitajan, naisten tietoisuuden tutkinnon sekä on shamanistisen rummun-synnyttäjä. Hän on työskennellyt shamaanien parantamisen alalla lähes kolmekymmentä vuotta. Hänen polkunsa on kudottu Äiti Maan ja Laulun kautta Tuvan shamaanin kautta syventävillä poluilla Lauluin Henkeen: itkijä, parantaja, synnyttäjä, matkustaja, ja pisto-tar. Christiana suhtautuu intohimoisesti tukemaan ja ohjaamaan ihmisiä etsimään polkua, parantamaan, muistamaan ja palaamaan uudelleen äiti maahan ja kaikkiin olennoihin. Käy hänen verkkosivuillaan: www.solavoima.fi

Tämä Quest:n tarkoitus on että auttamaan niitä, jotka pyrkivät löytämään todellisen luonteensa Luonnossa ja jotka haluavat “lyödä henkeen ovea” lempeällä mutta syvällä tavalla.