way-of-moon_rajattu

Kuunpolku

Kuu kiertää meitä. Tuvassa kuuta pidetään miespuolisena: et voi koskaan tietää, missä ja milloin hän ilmestyy! Kuu on taivainen sukulaisemme, joka siunaa meitä valollaan. Kuuneito, Kuu-Ukko, Jänis… Mutta mitä tiedätkään kuusta? Tässä työpajassa tutustumme kuuhun. Työpajaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tahtovat syventää ymmärrystään maasta, taikuudesta, ekopsykologiasta, luonnon henkioppaista, parantamisesta, puutarhanhoidosta, meristä, luonnon kiertokulusta ja siirtymäriiteistä.

Kautta ajan ihmiset ovat sanoneet, että kuu vaikuttaa meihin niin kehollisesti kuin henkisestikin. Kuuhun liittyy lukuisia kansanperinteitä ja -tarinoita, uskomuksia ja opetuksia. Olen saanut oppini kuulta – ja käytännönläheisemmin Annette Høstiltä.

Kuunkierrosta löytyy kerroksittain opetuksia. Työpajan aikana niitä voi nivoa sekä omaan käytännön elämään että matkaan henkisellä polulla. Työskentelyssä hyödynnämme (mieli)kuvia, luonnon kiertokulkua ja siirtymäriittejä. Työskentelemme sekä yleisellä tasolla että henkilökohtaiseen kasvuun liittyen, joko nais- tai miesnäkökulmasta käsin. Kummallekin on kuun kiertokulkuun liittyvä oma työpajansa. Työpajassa keräämme shamaanimatkojen avulla tietoa, oivalluksia ja opetuksia taianomaisesta kumppanistamme taivaalla.

Työpaja on hyvä jatko Shamaanimatkaamisen peruskurssille, sillä sen aikana vahvistamme yhteyttä auttajiimme ja luonnonhenkiin sekä kehitämme matkaamistekniikkaamme.

Osallistujilta edellytetään joko aiemmin suoritettua Shamaanimatkan peruskurssia tai työskentelyä jonkun shamaanimatkaamiseen perehtyneen kanssa ja vahvaa yhteyttä henkioppaisiin. Jos olet kiinnostunut, mutta menetelmät ovat vieraita, otathan yhteyttä Christianaan lisätietoa saadaksesi.

Työpaja järjestetään englannin kielellä. Tarvittaessa sisältö käännetään suomeksi.

HUOM! Transnaiset (M2F): Olette lämpimästi tervetulleita! Otattehan ennalta yhteyttä Christianaan.

Tällä hetkellä työpaja ja retriitti ovat vain naisille. Miesten työpaja järjestetään 2020-2021.