VI. RETRIITTI

VI. RETRIITTI

RUOTSINPYHTÄÄN RUUKILLA

Ruotsinpyhtää, Loviisa

JOOGA & ÄÄNI,

MUSIIKKI, HENGITYS & LUONTO

18.-21.05.2023

to klo 13 – su klo 14

 Kuudes Retriitti sisältää joogan, äänen, musiikin ja tietoisten hengitys-harjoitusten monipuolisen yhdistelmän Stromförs Ruukilla kulttuuri-historiallisessa ympäristössä.

Ruukin alueella on mahdollisuus majoittua, upota keväisiin väreihin, antaa huolien huuhtoutua Kymijoen kohinaan ja nauttia upeasta luonnosta.    

Ruukkialuueella sijaitseva Wellsterin joogasali tarjoaa viihtyisän, kauniin ja rauhallisen miljöön kurssille.

Nautimme maukkaat ja runsaat ateriat Strömfors Bed & Bistron päätalossa herkkujen äärellä. Majoitus onnistuu sekä Bed & Bistron Krouvimäelle, että Villa Vallattomassa.

Ohjelman runko löytyy alhaalla; sisältö tarkentuu huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Tiedustelut retriitistä:  soittamalla tai sms +358 45 650 6131 (Topias) tai info@solavoima.fi (Christiana).

Kurssille ilmoittautuminen: topias.aro@gmail.com Liitteeksi mukaan kuitti 75€ paikan varausmaksun, loppu 25.04 mennessä. Osallistumismaksun 135€ suoraan maksettavaksi 25.4. mennessä.

Topias Aro-Harle, FI02 4405 0010 0326 65

Retriitin hinta: osallistumismaksulla katetaan joogasalin vuokra sekä ohjaajille pieni matkakorvaus sekä ruokailumaksut: 135sis. alv / osallistuja.

Mikäli haluat maksaa retriitistä ohjaajille palkkaa, retriitillä on lipas, johon voit lahjoittaa haluamasi summan.

Ohjelma 18.-21.05. 2023 Voimme tarvittaessa muuttaa ohjelmaa.

Retriitin runko

To 18.5.
13: Retriitti alkaa lounaalla Strömfors Bed & Bistro
14:30-17:30: Ohjelma
18: Päivällinen
19 – 20:30: Ohjelma

Pe 19.5.
7-8 noin: vapaavalintainen aamujooga
8-9: Aamiainen
10-12:30: Ohjelma
13: Lounas
14:30 – 17:30: Ohjelma
18: Päivällinen
19:30 – 21:00 Ohjelma

La 20.5.
7 – 8 noin: vapaavalintainen aamujooga
8-9:30 Aamiainen
10 – 12:30: Ohjelma
13: Lounas
14.30-17:30: Ohjelma
18: Illallinen pitkän kaavan mukaan
20 – 21 Ohjelma

Su 21.5.
7 – 8 noin: vapaavalintainen aamujooga
8-9:30 Aamiainen
10 – 12:30: Ohjelma
13: Retriitti päätyy lounaaseen

Yhteensä: 20.5–23.5 h ohjelma

Ruokailu: Bed&Bistro tarjoaa meille räätälöidyn ateriakokonaisuuden retriitin aikana. Pakettiin kuuluu 3 x aamiainen (esim. puuro, siemenet, marjat, leipä, juusto, hummus, munia), 4 x lounas (keitto ja leipä + levite ja juusto), 1 x juhlaillallinen lauantaina, 2 x päivällinen (salaatti ja pääruoka, kevyt jälkiruoka).

Hinta: 172€/hlö (maksu suoraan Stromförs Bed&Breakfastille). Ilmoita Topiakselle ruokavalio (vege tai kasvis/ lakto/gluteeniton/allergiat 03.05 viimeistään.

MAJOITUS VARATTAVA 31.03 MENNESSÄ JOS HALUA VARMISTAA HUONEISTO/TARJOUS!!

 HUOMIO: retriitin hinta ei sisällä majoitusta eikä ruokailuja. Ruokailu tapahtuu Bed & Bistrolla. Osallistujat maksavat majoituksen sekä ruokailut itse. Toimi nopeasti jotta saat varmistettua paikan!

Krouvinmäki (Bed&Bistro) Maksu suoraan heille:
– Edullinen majoitus Krouvinmäessä 2 tai 3 hengen huoneessa 3 yötä 135€ / hlö. Ota kaveri mukaan!
– Heillä mahdollisuus tarjota myös esteetön huone. Jos haluat majoittua päätalossa tai tarvitset yhden hengen huoneen, ole yhteydessä B&B:lle.
– Varaus: info@bedandbistro.fi
– Puh. 010 504 7100
– Kuvat ja tietoja: https://bedandbistro.fi/hotelli/#krouvinmaki
https://www.facebook.com/StromforsBedBistro/

Villa Vallaton Maksu suoraan heille:
– Villa Vallaton tarjoaa yksilöllisesti sisustettuja elämyshuoneita seuraavasti:
– Yläkerta: Venetsia: Sviitti parisänky 110€/yö/2hlöä; Moskova: Parisänky 80€/yö/2 hlöä; Amazon: parisänky 80€/yö/2 hlöä; Paris: 45€/yö/1 hlö; Aruba: 45€/yö/1hlö.
– Alakerta: Sydney: 80€/yö/2hlöä; Rio: 80€/yö/2hlöä; Tokio: Kerrossänky 70€/yö/2 hlöä; Antarktis: 2 kerrossänkyä 120€/4 hlöä/yö. 1hh 45€/yö/1hlö jos muut 1 hh loppu.
– Varaus: petra.makkonen@gmail.com
– Puh. +358 40 5255858
– FB: https://www.facebook.com/VilllaVallatonStromfors/

HUOMIO: retriitin hinta ei sisällä majoitusta eikä ruokailuja. Ruokailu tapahtuu Bed & Bistrolla. Osallistujat maksavat majoituksen sekä ruokailut itse. Toimi nopeasti jotta saat varmistettua paikan!

Lemmikit ja opaskoirat: kysy suoraan majoittajilta lemmikeistä.

Ruukin esteettömyydestä:

Joogasalin rakennukseen pääse sisään helposti. Joogasalissa, WC:ssa ja pukuhuoneissa on matala kynnys. WC:n ja pukuhuoneiden ovien leveys n. 72 cm. Vessoihin pääse avustettuna, mutta pyörätuolille on niukasti tilaa. Krouvimäestä sopiva tilat löytyvät – huoneesta ja myös WC/suihku tilassa. Villa Vallatoman huoneet ja sisäänkäynti tilavia, mutta WC/suihkutilat eivät  ole esteettömiä. Stromförs Bed & Bistrolla ei ole tällä hetkellä ramppia vaan tänne on portaat joka suunnasta. Ovista saa kyllä molemmat puolet auki (eli ruokailu onnistuu avustetusti). Sisätiloissa on kynnykset ja wc-tilat ahtaat.

Tämä retriitti on inklusiivinen tapahtuma, jossa noudatamme yhtäläisten mahdollisuuksien periaatteita. Osallistumalla sitoudut tasa- arvoiseen ja kunnioittavaan käytökseen kaikkia paikalla olevia kohtaan, riippumatta iästä, rodusta, koulutuksesta, poliittisista aatteista, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolen ilmaisusta, kyvykkyydestä, terveydentilasta tai muista tekijöistä riippumatta.

Retriitin ohjaajaryhmä:

Marja Könönen, Fysioterapiaopintojen jälkeen tiedonjano ihmistä ja elämän ihmeitä kohtaan vaan kasvoi. Uteliaisuus ja avoin mieli ovat kuljettaneet minut mielenkiintoisten ihmisten, asioiden ja mysteereiden äärelle. Matka jatkuu edelleen. Peter Hess – metodin mukaisen äänimaljahierojan ja sointukylpyohjaajan koulutuksen kävin 2015 Medi-Soundilla. Näkövammani on myös antanut oman lisänsä tapaani hahmotta ympäröivää maailmaa.

Ääni ja sen värähtely äänimaljojen, gongin ja sointukylpyjen myötä johdattaa meitä löytöretkelle itseemme.

https://www.kehonhuoltajat.fi/

D.O. Topias Aro-Harle, Osteopaatti, henkisen polun kulkija.

Kari Vähä-Ojala, Espoosta kiireen keskeltä maalle rauhoittumaan ja omaan itseeni yhteyttä etsimään muuttanut nuorimies. Minulla on pitkä tausta erilaisista budolajeista, joista harjoitus on luontaisesti kääntynyt kohti joogaa. Nyt vihdoin virallisesti opiskelen joogan tietä Suomen Joogapiston ensimmäinen vuoden ylpeänä oppilaana.

Tällä kurssilla ohjaan rauhallista asana-yogaa, joka sopii kaikille lähtötaidoista riippumatta. Harjoituksissani painotus on kiireettömyydessä ja oman kehon kuuntelussa. Vähemmän on enemmän!

Christiana ”Risse” Aro-Harle, Toimin musiikkiterapeutina, psykofyysinen hengitysterapeutina, mehiläishoitajana, naisten tietoisuuden tutkinnon sekä on shamanistisen rummun-synnyttäjänä ja hoitajana. Opiskelen SJL Jooganopettajakoulutuksessa. Olen kulkenut shamaanistisen parantamisen alalla yli kolmekymmentä vuotta. Oman polku on kudottu Äiti Maan ja Laulun kautta. Meidän oma ääni on paras ääni, kun opimme avaamaan sen. Minun intohimoni on tukea ja ohjata ihmisiä muistamaan ja palaamaan uudelleen äiti maahan ja kaikkiin olennoihin.

Piirityöskentely, hengitys, ääni ja luonnon kokemukset ovat meidän kumppanimme tämän retriitin aikana.

https://www.solavoima.fi

Date

touko 18 - 21 2023
Expired!

Time

13:00 - 14:00

Location

Ruotsinpyhtää
Ruotsinpyhtää, Loviisa, Finland

Other Locations

SOLA VOIMA