Syvennys – Shamaanin matka -työpaja

17.-20.11.2022

Tervetuloa mukaan Syvennys – Shamaanin matka -työpajaan

Jatkokurssi, Syvennyskurssi. Minulle tämä tarkoittaa hidastuminen, tarkistaminen, lähestymme hienovaraisesti shamaanin matkalle ja maailmalle. Shamaanin matkan avulla, liike/tanssien, ääni/laulujen tutkimme, nautimme, nauramme, itkemme, saunomme, muistamme ja pohdimme ja pysymme uteliaina.

Otan mukaan minimissään kuusi henkilöä – maksimissaan kahdeksan. Olethan osallistunut aikaisemmin minun perus- tai jatkokursseille. Jos et ole käynyt peruskurssia ja silti sinua kiinnostaa tämä kurssi, niin ota yhteys pikaisesti.

Teille on aika kysy vaikka mitä ja voi olla että vastaus löytyy. Meille on aikaa tutkia. Minulla on aika jakaa kokemuksia, tarinoita, ja järjestää teille “kokemuksia”. Meillä on aikaa kuunnella teidän tarinoita ja kokemuksia. Tarkoitus on että laajennamme peruskurssin asioita – avataan ja tarkistetaan oma henkilökohtainen matka, shamaanin matkan, ja muut riitit tai seremonian kautta myös kuinka voimme palvella muita (kaikki meidän sukulaisia -olennot). Voi olla, että avaatte keskustelun muihin koskettaviin aiheisiin.

Minulle tämä on tie, tai polku takaisin, tai muistamiseen mitä me olemme – mitä voimme tehdä ja kuinka voimme kasvaa ja hoivata meidän suhteita tähän maailmaan.

Lisää ohjeet ja tuo mukana-lista saat varausmaksun jälkeen.

Aikataulu

Aloitamme torstai iltapäivällä. Pyydän, että kaikki ovat perille klo 17, jolloin on kevyt illallinen yhdessä olea varten. Piiri avataan klo 18. Päätämme sunnuntaina klo 16.

Majoitus

Majoitus on Joypackin talossa – kaikille ei ole yhden hengen huonetta, mutta osalle on. Ruoka ja majoitus maksat suoraan Joypackille. On kaksi vaihtoehtoa:

– Marraskuu 17.-20.10.2022 täyshoitopaketti to-iltapäivä -su-iltapäivä
– Marraskuu 17.-20.10.2022 ruokailupaketti, to-iltapäivä -su-iltapäivä

Maksut

Joypackille on 50€ varausmaksu. Sola Voimalle on 50€ varausmaksu. Koko maksun voit maksaa samalla kerralla. Varausmaksua emme voi palauttaa, kuin vain lääkärintodistus vastaan tai jos saat jonkun tilallesi tulemaan.  Koko kurssin maksu suoritetaan viimeistän 3.11.

Sola Voiman lasku on tulee vastaussähköpostin liitteenä – siitä löytyy pankkitiedot.

Peruutukset

Jos perut kurssille tulosi alle 14vrk ennen kurssin alkua, täysihoitopaketin ja kurssin hinta palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Sairastapauksessa voit siirtää täysihoitopakettisi seuraavalle vastaavalle kurssille tai rahasi palautetaan.

Jos kurssi peruuntuu kurssinjärjestäjien toimesta, osallistujat saavat maksamansa summan takaisin, tai saavat kurssipaikan seuraavalta vastaavalta kurssilta.

Saapuminen

Saapuminen kurssipaikalle on mahdollista myös junalla (Tervola). Junat pysähtyvät Tervolassa, josta voidaan tulla hakemaan Koivuun (7,50€/suunta/hlö). Jos tulet junalla, ilmoita tulostasi mahdollisimman pian Johannalle: johanna.saari(at)joypack.fi.

Osoite on: Nelostie 3830 B, 95355 Koivu (Tervola)

Date

marras 17 - 20 2022
Expired!

Time

17:00 - 16:00

Location

Joypack
Tervola

SOLA VOIMA