Sielunpolku ja -palautus: Osa Korpin Laulu -sarjaa

Korpin laulu on kolmiosainen shamanistisen parantamisen kurssi, jossa keskitytään shamanistis-animistiseen sielutyöskentelyyn. Ensimmäinen osa on Sielunpolku ja sielunpalautus, jota seuraavat Esi-isät ja -äidit: shamanistisen parantamisen jatkuvuus (järjestetään yleensä samoihin aikoihin kun karhu herää talviuniltaan) sekä Kuolema, kuoleminen ja muutostila – transformaatio. Osat muodostavat yhtenäisen jatkumon. Aiempien työpajojen kokemukset ja opit toimivat pohjana myöhemmille oivalluksille.
Sielunpolku ja -palautus
I osa Korpin Laulu -sarjaa
Aika: 18.-21.11.2021
Paikka: JoyPack, 95355 Koivu (Kemi-Rovaniemi välillä)
Perinteisesti on ajateltu, että meillä on monta sielua. Jos emme osaa käsitellä jotain tai ”elää” jonkin tapahtuman kanssa tai yritämme liikaa ja annamme enemmän kuin pystymme, voi olla, että osa sielustamme lähtee pois. Myös joku tai jokin voi ottaa tai pitää sielun osaa hallussaan. Jonkin aikaa me voimme selvitä tästä, mutta sielun kadottaminen on yksi iso syy mm. vakavissa sairauksissa.
Sielun kadottaminen tai menetys, voi aiheuttaa monenlaisia tunteita esimerkiksi irrallaan oloa omasta kehosta, omista tunteista, ihmissuhteista ja elämästä. Sielun kadottamisen tai menetyksen on voinut aiheuttaa esimerkiksi pitkäaikainen hyväksikäyttö tai sairaus, traumaattiset kokemukset kuten läheisen kuolema, ero, itsemurha-ajatukset, auto-immuniteetin ongelmat, pitkään jatkuva suru, riippuvuudet, auto-onnettomuus tai PTSD (post-traumatic stress disorder). Sielun palauttaminen on tehokas menetelmä hoitaa ihmistä näissä asioissa..
Sielun menetyksen löytyy juuret henkimaailmassa. Shamaanin tehtävä on etsiä kadonnut osa sielua ja palauttaa se henkilölle. Tästä syntyy vastuu shamaanin ja sairaan henkilön välille. Tämän kurssin aikana keskitymme sielun kadottamisen diagnosoimiseen, sielun palauttamiseen, molempien osapuolien vastuullisuuteen ja hoitamisen etiikkaan. Luomme myös katsauksen sielun palautuksen käyttöön yhdistettynä muihin terapiamuotoihin. Kurssin osallistujien on oltava hyvin maadoitettuja omassa matkanteossaan ja heillä on oltava hyvä yhteys henkiauttajiinsa (mielellään osallistunut šamanismin peruskurssille).
Sinulla ei tarvitse olla terapiakoulutusta.
Paikka: JoyPack, 95355 Koivu (Kemi-Rovaniemi välillä)
Hinta: 370 € sis 24% alv. ohjaus ja majoittuminen. Majoittumispakettin kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet, ruokailut, sauna. Majoittuminen kodikkaissa kahden hengen huoneissa/aulatilassa.
Ilmoittautumiset: Christianalle 050 494 7030 tai info@solavoima.fi: Nimi, viesti KOIVUSielu.
Kysymyksiä? Ota yhteyttä Christianaan.
Aikataulu: Torstai klo 15 – sunnuntai  klo 16 asti.
Varausmaksu: 75 € viimeistään 01.11.2021. Loppumaksun tilille tai mobilepay kaksiviikkoa ennen. Jos me peruuttaa, saat palautus. Varausmaksu jälkeen saat ajo-ohjeet ja mukaan otettavien tavaroiden listan.

Date

marras 18 - 21 2021
Expired!

Location

Koivu
95355 Koivu, Finland

SOLA VOIMA