Shamanistinen Viikonloppu

12. – 14.5. Hämeenkoski

Sola Voima, Kuunhalo Kivinen Korppi ja Tmi HannArt järjestävät Kosken metsästysseura ry:n metsästysmajalla, Hämeenkoskella, shamanistisen viikonlopun 12. – 14.5.2023.

Saapua voi perjantaina klo 15:sta eteenpäin ja sunnuntaina suuntaamme äitienpäiville klo 13.

Mukaan mahtuu koko viikonlopuksi 12, jo jonkin verran shamanismia harjoittanutta, henkilöä.

La 13.5. klo 15 – n. 20 avoimet ovet – tutustumistulet – shamanismista kiinnostuneille. Tutustumistulille mahtuu n. 20 henkilöä. Lauantain tutustumistulille ovimaksu 10€, sisältää ohjelman lisäksi teetä/kahvia pientä purtavaa.

Paikka on avustettuna esteetön, oma avustaja mukaan. Lisätietoja korppi@kivinenkorppi.fi

Viikonlopun hinta on 50€ (sis. Alv 24%)

Jos tilanteesi on taloudellisesti mahdoton, mutta haluaisit silti osallistua, niin ota yhteyttä. Hinta sisältää majoituksen parvella tai permannolla siskonpedillä, perusruoat ja ohjelman.

Tapahtuma on päihteetön. Ruoka on tavallista kotiruokaa.

Ohjelmassa on mm. iloitsemista keväästä ja uudesta kasvusta, tarinankerrontaa, metsäsauna, rumpumatkoja, ja oppia veden ja tulen väistä. Ohjelma tarkentuu myöhemmin, samoin ruoka-asiat. Niistä lisää tervetuliaiskirjeessä.

Lauantaille on tarjolla nopeimmille varaajille ”selän yrttinyytti-hieronta” tarjoushintaan 30€. Hieronta kestää puoli tuntia. Yrttinyytit valmistetaan käsityönä suomen luonnon parantavista yrteistä hoidon tilaajan toivomusten mukaisesti. Se voi olla koostumukseltaan mm. rentouttava, kipua lievittävä, energisoiva tms. Yrttinyytti-hieronnan tiedustelut ja varaukset suoraan Hanna-Marialta: hannamariajalli@gmail.com

Myös muita järjestäjien tuotteita mahdollisesti myytävänä.
Ilmoittautuminen 6.5.2023 mennessä: korppi@kivinenkorppi.fi

Paikka tapahtumaan varataan maksamalla osallistumismaksu. Maksutiedot saa ilmoittautumisen paluusähköpostina, kuten myös ajo-ohjeet ja muuta tärkeää tietoa. Laita ilmoittautumissähköpostiin nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Huom! Lauantain tutustumistulien maksu käteisellä paikan päällä.

Sola Voima, Christiana Aro-Harle, www.solavoima.fi
Kuunhalo Kivinen Korppi, Katariina Paatelainen
Tmi HannArt, Hanna-Maria Jalli

Date

touko 12 - 14 2023
Expired!

Time

15:00 - 13:00

Location

Kosken metsästysseura ry:n metsästysmaja
Kosken metsästysseura ry:n metsästysmaja, Hämeenkoski

SOLA VOIMA