Shamaanin matka -peruskurssi

Shamaanin matka -peruskurssi

Paikka: Lauluranta, Särkjärvi, Ruotsinpyhtää/Tesjoki
Aika: 3.-5.7.2020

Shamanismi on ihmiskunnan vanhin hengellisen harjoittamisen muoto; perinne parantamiseen, ongelmien ratkaisuun ja tasapainon ylläpitämiseen yksilössä, yhteisössä ja suhteessa Luontoon. Juuret ovat animismissa. Tämän peruskurssin aikana osallistujat tutustuvat eräisiin keskeisiin ajatuksiin ja menetelmiin, joita shamaanit ovat käyttäneet vuosituhansien ajan kautta maailman. Shamanismi on ollut Amerikan mantereen alkuperäisten asukkaiden ja muiden meille eksoottisten kulttuurien lisäksi myös Pohjois-Euroopan muinainen perinne. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti.

Keskeistä kurssilla on shamaanin matkaaminen toiseen todellisuuteen, henkien maailmaan. Osanottajat käyttävät perinteisiä keinoja: laulua, tanssia ja rummuttamista oppiakseen kuinka siirtyä shamanistiseen tietoisuuteen, tutkijakseen henkimaailmaa, tavatakseen omat Henkiauttajansa. Tässä toisessa todellisuudessa voidaan saavuttaa voima ja tieto omaksi ja muiden hyväksi ja koskettaa Luonnon henkistä puolta.

Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet. Piirissä jaamme matkoilla saadut kokemukset ja opimme. Käymme läpi shamanistisen työn etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi antaa voimaa jokapäiväisessä elämässämme.

Hinta: 230 € (sis. 24% alv). Hinta sisältää ruoat, kahvi/tee-tauot, tilavuokrat, saunat, soutuvene, ruoat ja opetuksen. Ota teltta mukaan tai majoitusta löytyy halutessasi myös Ruukista. Kun olet suorittanut varausmaksun, saat lisätietoja mm. siitä mitä tarvitsee ottaa mukaan. Halutessasi saat kuitin maksuistasi.
Varausmaksu 100 €, maksa viimeistään 1.6.2020. Varausmaksu palautetaan, jos peruutus tehdään 31 pv ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen varausmaksua ei enää palauteta. Kurssin loppuhinta maksetaan paikan päällä. Jos peruutus tapahtuu meidän toimestamme, niin kurssin varausmaksu palautetaan kokonaan.

Ilmoittautumiset: Christiana +358 50 494 7030 sms/whatsup tai info@solavoima.fi. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot: Nimi, viesti PERUSLAULU20. Maksutiedot tulevat paluu viestissä.

Kysymyksiä? Ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan.

Aikataulu: Perjantai 03.07 klo 17-21, lauantai 04.07 klo 10-21:00 ja sunnuntai 06.07 klo 9-15/16.

Lue lisää tästä kurssista täältä->>

Kurssi on päihteetön.

Date

heinä 03 - 05 2020
Expired!

Time

All Day

Location

Ruotsinpyhtää
Category

SOLA VOIMA