SHAMAANIN MATKA -peruskurssi

Christiana Aro-Harlen kanssa

Vain 10 hlöä

8.- 10.10. 2021 Koivu, Finland

Fb: Sola Voima – Christiana Aro-Harle

Shamanismi on ihmiskunnan vanhin hengellisen harjoittamisen muoto; peri- nne parantamiseen, ongelmien ratkaisuun ja tasapainon ylläpitämiseen yk- silössä, yhteisössä ja suhteessa Luontoon. Juuret ovat animismissa. Tämän peruskurssin aikana osallistujat tutustuvat eräisiin keskeisiin ajatuksiin ja menetelmiin, joita shamaanit ovat käyttäneet vuosituhansien ajan kautta maailman. Shamanismi on ollut Amerikan mantereen alkuperäisten asukkaiden ja muiden meille eksoottisten kulttuurien lisäksi myös Pohjois-Euroopan muinainen perinne. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti.

Keskeistä kurssilla on shamaanin matkaaminen toiseen todellisuuteen, henkien maailmaan. Osanottajat käyttävät perinteisiä keinoja: laulua, tanssia ja rummuttamista oppiakseen kuinka siirtyä shamanistiseen tietoisuuteen, tutkijakseen henkimaailmaa, tavatakseen omat Henkiauttajansa. Tässä toisessa todellisuudessa voidaan saavuttaa voima ja tieto omaksi ja muiden hyväksi ja koskettaa Luonnon henkistä puolta.

Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet. Piirissä jaamme matkoilla saadut kokemukset ja opimme. Käymme läpi shamanistisen työn etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi antaa voimaa jokapäiväisessä elämässämme.

Nämä työpajat ovat opetuksia shamanistisista tekniikoista, shamanistisesta tavasta olla ja shamanistisesta maailman-katsomuksesta. Työpajojen opetukset perustuvat animistiseen maailman-katsomukseen. Tässä työpajassa Christiana tulee kutomaan yhteen kaiken sen shamanistisen parantamisen kokemuksen, jonka hän on kerännyt, elänyt ja oppinut yli 30 vuoden aikana. Tähän yhdistyvät myös shamanistiset opetukset, joita Christiana on saanut omilta shamaaniopettajiltaan sekä hänen kokemuksensa ajalta ennen shaman- istista työskentelyä. Tämä työpaja on tarkoituksellisesti monikulttuurinen.

Kurssi on päihteetön. Kurssi on suomeksi/englanniksi.
Työpajoissa opetettavat tekniikat eivät ole tarkoitettu terapiakurssiksi, vaikkakin työskentelemme itsemme kanssa. Vain 10 hlö.

Paikka: JoyPack, 95355 Koivu (Kemi-Rovaniemi välissä)

Hinta: 270 € sis 24% alv. ohjaus ja majoittuminen. Majoittumispakettin kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet, ruokailut, sauna. Majoittuminen kahden hengen huoneissa.

Ilmoittautumiset: Christianalle 050 494 7030 tai info@solavoima.fi: Nimi, viesti KOIVUPERUS.

Kysymyksiä? ota yhteyttä Christianaan.

Aikataulu: Perjantai klo 17- sunnuntai klo 16 asti.

Varausmaksu 50 € viimeistään 01.10.2021. Loppumaksun tilille tai mobilepay. Jos me peruuttaa, saat palau- tus. Kahden viikko ennen: ei palautus. Varausmaksu jälkeen saat ajo-ohjeet, ota mukaan lista.

Christiana Aro-Harle on shamanistinen parantaja, koulutettu musiikkiterapeutti, hengitysterapeutti, me- hiläistenhoitaja, hänellä on diplomi naisten tietoisuudesta ja hän on myös shamaanirumpujen synnyttäjä. Hän on työskennellyt shamanismin parissa kolmekymmentä vuotta. Hänen polkunsa on kudottu Maasta ja Laulusta, Tuvan shamaani-initaatio syvensi polkua Laulun henkeen: innoittaja, parantaja, synnyttäjä, matkaaja, laulaja. Christianan intohimona on tukea ja opastaa ihmisiä löytämään heidän polkunsa, paran- tua, muistaa ja palata yhteyteen Äiti Maan ja kaiken olevan kansa.

Date

loka 08 - 10 2021
Expired!

Time

All Day

SOLA VOIMA