Shamaanin matka -peruskurssi

Shamaanin matka -peruskurssi

Aika: 31.1.-2.2.2020
Paikka: JoyPack, 95355 Koivu (Kemi-Rovaniemi välissä)
Hinta: 258 € sis 24% alv. Kaikki hinnat sisältävät täysihodon (yöpyminen + ateriat). Hintaan sisältyy: liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamupala, lounas, päiväkahvi, illallinen ja iltapala sekä saunomisen ihanassa puusaunassa.

Ilmoittautumiset: Christianalle, p. 050 494 7030 tai info@solavoima.fi: Viestiin seuraavat tiedot: Nimi ja viesti KOIVUPERUS. Vastausviestinä lähetän pankkitilinnro. Jos sinulla on kysymyksiä, ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan.

Aikataulu: Perjantai 31.1 klo 17 saapuminen ja aloitus. Kurssi kestää sunnuntaihin 2.2  klo 16 asti.

Varausmaksu 100 € viimeistään 14.1.2020. Jos peruutat kurssin 14 pv ennen kurssia tai myöhemmin, varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun suoritetaan joko paikan päällä tai tilille. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, varausmaksu palautetaan. Kun olet maksanut varausmaksun, lähetämme sinulle ajo-ohjeet kurssipaikalle.

 

Shamanismi on ihmiskunnan vanhin hengellisen harjoittamisen muoto; perinne parantamiseen, ongelmien ratkaisuun ja tasapainon ylläpitämiseen yksilössä, yhteisössä ja suhteessa Luontoon. Juuret ovat animismissa. Tämän peruskurssin aikana osallistujat tutustuvat eräisiin keskeisiin ajatuksiin ja menetelmiin, joita shamaanit ovat käyttäneet vuosituhansien ajan kautta maailman. Shamanismi on ollut Amerikan mantereen alkuperäisten asukkaiden ja muiden meille eksoottisten kulttuurien lisäksi myös Pohjois-Euroopan muinainen perinne. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti.

Keskeistä kurssilla on shamaanin matkaaminen toiseen todellisuuteen, henkien maailmaan. Osanottajat käyttävät perinteisiä keinoja: laulua, tanssia ja rummuttamista oppiakseen kuinka siirtyä shamanistiseen tietoisuuteen, tutkijakseen henkimaailmaa, tavatakseen omat Henkiauttajansa. Tässä toisessa todellisuudessa voidaan saavuttaa voima ja tieto omaksi ja muiden hyväksi ja koskettaa Luonnon henkistä puolta.

Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet. Piirissä jaamme matkoilla saadut kokemukset ja opimme. Käymme läpi shamanistisen työn etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi antaa voimaa jokapäiväisessä elämässämme.

Lue lisää tästä kurssista täältä->>

Kurssi on päihteetön.

Ilmoittautuaksesi kurssille ole yhteydessä Christianaan: info (ät) solavoima.fi

Date

tammi 31 2020 - helmi 02 2020
Expired!

Time

17:00 - 16:00

Location

Koivu
Category

SOLA VOIMA