Shamaanin matka – perehdytys

Äkki-lähtö – Työskentele tapa on Zoomin kautta. Teimme piiri-, pari- ja yksilöllinen työtä. Jos haluat olla läsnä täällä Ruotsinpyhtäällä, kyllä voit – majoitus paikat löytyy vieressä talossa myös kylältä.

Shamanismi on ihmiskunnan vanhin hengellisen harjoittamisen muoto; perinne parantamiseen, ongelmien ratkaisuun ja tasapainon ylläpitämiseen yksilössä, yhteisössä ja suhteessa Luontoon. Juuret ovat animismissa. Tämän peruskurssin aikana osallistujat tutustuvat eräisiin keskeisiin ajatuksiin ja menetelmiin, joita shamaanit ovat käyttäneet vuosituhansien ajan kautta maailman. Shamanismi on ollut Amerikan mantereen alkuperäisten asukkaiden ja muiden meille eksoottisten kulttuurien lisäksi myös Pohjois-Euroopan muinainen perinne. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti.

Keskeistä kurssilla on shamaanin matkaaminen toiseen todellisuuteen, henkien maailmaan. Osanottajat käyttävät perinteisiä keinoja: laulua, tanssia ja rummuttamista oppiakseen kuinka siirtyä shamanistiseen tietoisuuteen, tutkijakseen henkimaailmaa, tavatakseen omat Henkiauttajansa. Tässä toisessa todellisuudessa voidaan saavuttaa voima ja tieto omaksi ja muiden hyväksi ja koskettaa Luonnon henkistä puolta.

Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet. Piirissä jaamme matkoilla saadut kokemukset ja opimme. Käymme läpi shamanistisen työn etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi antaa voimaa jokapäiväisessä elämässämme.

Nämä työpajat ovat opetuksia shamanistisista tekniikoista, shamanistisesta tavasta olla ja shamanistisesta maailman-katsomuksesta. Työpajojen opetukset perustuvat animistiseen maailman-katsomukseen. Tässä työpajassa Christiana tulee kutomaan yhteen kaiken sen shamanistisen parantamisen kokemuksen, jonka hän on kerännyt, elänyt ja oppinut yli 30 vuoden aikana. Tähän yhdistyvät myös shamanistiset opetukset, joita Christiana on saanut omilta shamaaniopettajiltaan sekä hänen kokemuksensa ajalta ennen shamanistista työskentelyä. Tämä työpaja on tarkoituksellisesti monikulttuurinen.

Kurssi on alkoholi- ja huumeeton. Kurssi on suomeksi/englanniksi.

Työpajoissa opetettavat tekniikat eivät ole tarkoitettu terapia kurssiksi, vaikkakin työskentelemme itsemme kanssa.

Maksutiedot: info[@]solavoima.fi

Ilmoittautumiset: Christianalle +358 50 494 7030 tai info[@]solavoima.fi: Nimi, viesti OnlineTammiPerus.

Kysymyksiä? ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan.

Aikataulu:
Lauantai
aloitamme klo 10. Zoom auki 9.45.
Lounas tauko klo 13-14
14-18 (myös pieni tauot)

Sunnuntai
klo 10. Zoom auki 9:45
Lounas 13-14
14-18 (myös pieni tauot)

Varmista että sinulle on hiljainen, yksityinen tila että kaikki osallistujat voi vapaasti puhuu ja ei ole ylimääräiset korvat.

Hinta: 144€ sis 24% 22.01 viimeistään.

Jos me peruuttaa, saat palautus.

Date

tammi 28 - 29 2023
Expired!

Time

10:00 - 18:00

SOLA VOIMA