Shamaanin matka, perehdytys

05.- 07.01.2024 Ruotsinpyhtää

Majoitus löytyy kylästä ja lähialueelta, käy https://stromforsinruukki.com/majoitukset/

Shamanismi on ihmiskunnan vanhin hengellisen harjoittamisen muoto; perinne parantamiseen, ongelmien ratkaisuun ja tasapainon ylläpitämiseen yksilössä, yhteisössä ja suhteessa Luontoon. Juuret ovat animismissa. Tämän peruskurssin aikana osallistujat tutustuvat eräisiin keskeisiin ajatuksiin ja menetelmiin, joita shamaanit ovat käyttäneet vuosituhansien ajan kautta maailman. Shamanismi on ollut Amerikan mantereen alkuperäisten asukkaiden ja muiden meille eksoottisten kulttuurien lisäksi myös Pohjois Euroopan muinainen perinne. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti.

Keskeistä kurssilla on shamaanin matkaaminen toiseen todellisuuteen, henkien maailmaan. Osanottajat käyttävät perinteisiä keinoja: laulua, tanssia ja rummuttamista oppiakseen kuinka siirtyä shamanistiseen tietoisuuteen, tutkijakseen henkimaailmaa, tavatakseen omat Henkiauttajansa. Tässä toisessa todellisuudessa voidaan saavuttaa voima ja tieto omaksi ja muiden hyväksi ja koskettaa Luonnon henkistä puolta.

Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet. Piirissä jaamme matkoilla saadut kokemukset ja opimme. Käymme läpi shamanistisen työn etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi antaa voimaa jokapäiväisessä elämässämme.

Nämä työpajat ovat opetuksia shamanistisista tekniikoista, shamanistisesta tavasta olla ja shamanistisesta maailman-katsomuksesta. Työpajojen opetukset perustuvat animistiseen maailman-katsomukseen. Tässä työpajassa Christiana tulee kutomaan yhteen kaiken sen shamanistisen parantamisen kokemuksen, jonka hän on kerännyt, elänyt ja oppinut yli 30 vuoden aikana. Tähän yhdistyvät myös shamanistiset opetukset, joita Christiana on saanut omilta shamaaniopettajiltaan sekä hänen kokemuksensa ajalta ennen shamanistista työskentelyä. Tämä työpaja on tarkoituksellisesti monikulttuurinen.

Kurssi on alkoholi- ja huumeeton. Kurssi on suomeksi/englanniksi.

Työpajoissa opetettavat tekniikat eivät ole tarkoitettu terapia kurssiksi, vaikkakin työskentelemme itsemme kanssa.

Maksutiedot: info(e)solavoima.fi

Ilmoittautumiset: Christianalle +358 50 494 7030 tai info(e)solavoima.fi: Nimi, viesti RuotsinpyhtääTammiPerus.

Majoitus paikat löytyy vieressä talossa myös kylältä. Ruotsinpyhtää liittymää 68 on lähin pysäkki – kyyti järjestämme.

Kysymyksiä? ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan.

Varausmaksu 50€ sis 24% 15.12 viimeistään. Loppu 01.01.2024. Koko hinta ei sis majoitus: vähävaraiset 150€ – keski 180€ – antaa eteenpäin 200€. Ei palautukset 15.12 jälkeen. Sisältä kaksi lounas ja yhden päivällinen, myös tee, kahvit, pieni purettava. Ruokaallergiat 01.01 asti. 10 hlö maks.

Jos me peruuttaa, saat palautus.

Christiana Aro-Harle on shamanistinen parantaja, koulutettu musiikkiterapeutti, hengitysterapeutti, mehiläistenhoitaja, hänellä on diplomi naisten tietoisuudesta ja hän on myös shamaanirumpujen synnyttäjä. Hän on työskennellyt shamanismin parissa kolmekymmentä vuotta. Hänen polkunsa on kudottu Maasta ja Laulusta, Tuvan shamaani-initaatio syvensi polkua Laulun henkeen: innoittaja, parantaja, synnyttäjä, matkaaja, laulaaja. Christianan intohimona on tukea ja opastaa ihmisiä löytämään heidän polkunsa, parantua, muistaa ja palata yhteyteen Äiti Maan ja kaiken olevan kansa.

Sposti: info( ät )solavoima.fi
Insta: @sola_voima, @christianaharle
FB: Sola Voima – Christiana Aro-Harle Web: www.solavoima.fi
Blog: www.christianaaroharle.blog

Date

tammi 05 - 07 2024
Expired!

Time

All Day

Location

Ruotsinpyhtää
Ruotsinpyhtää, Loviisa, Finland

Other Locations

SOLA VOIMA