Shamaanin matka – perehdytys

16.06 – 18.06 Vehvilän kylätalo, Suonenjoki

Shamanismi sisältää ihmiskunnan vanhimman henkisen käytännön. Sisällä on parantamisen ja ongelmanratkaisun perinteitä. Se on tapa säilyttää tasapaino, ymmärrys yksilön sisällä sekä yksilön ja koko luomakunnan välillä.

Tämä työpaja sisältää opetuksia shamanistisella tavalla, shamanistisia tekniikoita ja animistista maailmankuvaa. Animismi on maailmankuva, jonka mukaan kaikki elossa, kaikki on henkeä ja tämä on shamaanin polun perusta.

Koska tämä on yleinen johdatus shamanismiin, voimme koskea vain joitain samankaltaisuuksia tai eroja maailman eri kulttuurien välillä, jotka ilmaisevat shamanistisia tapoja. Suomella, Saamella, Evenkillä, Tuvanilla, Mongolialla, Turkilla, lähes kaikilla mantereilla ja kansoilla on ollut tai on edelleen muinaisia shamaaneja tai shamaanin kaltaisia perinteitä. Yksi yhteinen asia on, että shamaanit (sanan yleinen käyttö) ovat ennen kaikkea parantajia. Kaikki eivät ole shamaaneja, mutta meillä kaikilla on kyky työskennellä shamaanisesti.

Tämän perusesittelyn aikana osallistujat tutkivat joitakin tuhansia vuosia käytettyjä pääideoita ja menetelmiä: shamaanin matkaa henkien maailmaan. Käännymme laulun, tanssin, rummutuksen ja helistyksen perinteisiin auttamaan tietoisuutemme siirtymistä kohtaamaan henkiauttajiamme ja tutkimaan henkimaailmaa ja palaamaan muistetuilla kokemuksillamme tähän todellisuuteen. Tässä toisessa todellisuudessa, henkimaailmassa, voi oppia ja ymmärtää enemmän voimaa ja tietoa itselleen ja muille, oppia uudelleen kommunikointia ja uppoamista maailman, henkien ja luonnon henkipuolen kanssa. Myös shamanistinen perusparannus esitellään.

Piirissä jaamme kokemuksiamme matkoista ja aloitamme matkan, jossa opimme ymmärtämään niitä ja kysymään kysymyksiä. Tämän piirin sisällä opimme vielä enemmän kuuntelemalla muiden kokemuksia, heidän tarinoitaan. Tarkastelemme tarkasti shamaanisen parantamistyön etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi vahvistaa jokapäiväistä elämäämme. Saatamme saada inspiraatiota herättää uudelleen oman maanpohjaisen animistisen henkisen polkumme, joka sitten palaa Äiti Maalle ja kaikille sukulaisillemme.

Christiana kutoa yhteen, mitä hän on kerännyt/elänyt/oppinut vuosikymmenien aikana shamanististen parantamiskokemuksien ja -seremonioiden aikana. Kuten aina, Spirits ohjaa ryhmää ja tämä työpaja on räätälöity niille, jotka kokoontuvat tähän aikaan.

Tämä on päihteetön ja alkoholiton työpaja. Tätä ei ole tarkoitettu terapiakurssiksi – vaikka työskentelemmekin itsemme kanssa.

Paikka: Vehvilän kylätalo, Suonenjoki

Varataksesi paikkasi, lähetä viesti, joka sisältää: nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sinua kiinnostavan työpajan nimi.

Maksutiedot lähetetään sähköpostitse ja paikan varaamiseen vaaditaan 50 varausmaksu, jota ei palauteta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30. toukokuuta.

Loppu pankkisiirrolla ja poikkeustapauksissa PayPal viimeistään 01.06.

Puhelin: +358 50 494 7030 tai info[@]solavoima.fi.

Hinta: 220 € – 290jos on vaara ja auttaa. Hinta sisältä ruoka, patja / lattia majoitus (toisen huoneessa, rakennamme pesät) tai ota oma teltta tai karavaani; 24% Alv. ja ohjaus. Talo sisältä täysi-varustettu keittiö, suihkut ja wc:t. Esteeton: ulko-portaita on metalliluiska ja wc ovi on 90 cm – sopi avustajana mukana.

Minimi 6 hlö.

Valmistamme ruoat itse. Kaikki ottavat mukaan omat aamiaisen herkut.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Hellevi Hiltuselle hellevi.hiltunen(ät)gmail.com

Aikataulu: 16.06 saapuminen ja aloitus klo 17. ja lopetus sunnuntaina 18.06 klo 17 mennessä. Liittymisohjeet ja Tuo Mukanasi -lista paikkavarauksen yhteydessä.

Olemme vastuullisia loppusiivouksesta.

hköposti: info(ät )solavoima.fi
Insta: @sola_voima, @christianaharle
FB: Sola Voima – Christiana Aro- Harle
Verkkosivusto: www.solavoima.fi
Blogi: www.christianaaroharle.blog

Maksut ja peruutukset, palautukset

Talletukset nähdään sinun energisenä sitoutumisena oppimiseen sekä minun sitoutumiseeni sinulle.

Kaikki työpajat, ellei toisin mainita:

Kolme viikkoa ennen alkua: täysi tai loppumaksu erääntyy.

_________________________________

Varausmaksuja ei palauteta, ellei virallista lääkärinlausuntoa anneta tai jos peruutus tapahtuu kaksi kuukautta ennen alkua.

Jos peruutamme, täysi hyvitys tai siirtää maksettu summa voidaan hakea toiseen sopivaan työpajaan. Kaksi aikarajaa.

Maksut palautetaan kokonaan 30 päivää ennen työpajaa tai voit siirtää toiseen työpajaan kaksi kertaa. Maksut palautetaan 50 %, jos varaus peruutetaan 30-14 päivää ennen. Ei hyvitystä, jos peruutus 14 päivää tai vähemmän ennen alkua.

Apurahoja on mahdollista saada työpajasta riippuen.

Date

kesä 16 - 18 2023
Expired!

Time

17:00 - 17:00

SOLA VOIMA