Rakastan hengittämistä!

Tämä on kutsu tulla hengitämään yhdessä.
Tällä hetkellä meitä neuvotaan olemaan hengittämättä muiden lähellä, pitämään etäisyyttä ja kasvomaskeja, niin on entistä tärkeämpää, että tunnemme oman hengityksemme.
Kenelle kutsu on tarkoitettu? Kaikille, jotka tarvitsevat tukea hengittämiseen ja haluavat oppia kuinka hengityksen avulla voi tutkia omia ajatuksia ja tunteita. Niille, jotka haluavat etsiä tai poistaa rajoja, rauhoittua ja keskittyä. Tai niille, jotka haluavat oppia kuinka tuetaan hyvinvointia ja paljon paljon enemmän. Seuraamme osittain Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -ohjelmaa. Sessioissa huomioidaan ryhmästä nousevat tarpeet.
Tämä tapahtuma tulee olemaan verkossa. Hinta on 15€ (sis. alv 24%), tarvittaessa pyydä kuittia. Maksuohjeet ja Zoom-linkki tulevat vahvistusviestissä.
Jokaista sessiota ohjaa Christiana Aro-Harle, joka Patruunantalolta joen toisella puolen Ruotsinpyhtäällä.
Henkilömäärä: Tämä on verkkotapahtuma, joten osallistuja voi tulla kuinka paljon hyvänsä. Muutama henkilö voi tulla Patruunantalolle ihan paikan päälle. Pidämme ”suojaetäisyyden” toisiimme.
Paikka: Patruunatalo, Stockfors, Pyhtää. Ja Zoom.
Lähetä sähköpostia Christianalle ilmoittautuaksesi tai jos sinulla on jotain kysyttävää: info (åt) solavoima.fi tai soita: +358 50 494 70 30.
Tarvitset: lämpimän ja mukavan viltin tai joogamaton tai retkeilypatjan, sukat, muistivihkon ja kynän sekä vesipullon, ja tietysti zoomin.

Date

joulu 16 2020
Expired!

Time

18:00 - 20:15
Category

SOLA VOIMA