Pyhä Sauna nuorison puolesta & shamanistinen rummutusilta

Pyhä Sauna nuorison puolesta & shamanistinen rummutusilta
Sacred Sauna on behalf of our young & shamanic drumming evening

This sweat is for the season, the sweet spring blossoming, the coming of growth, new birth, new life, the fallow earth. Calling in for ripening, for succulence, for health and especially for the safety and health of the young (all are young relatives) – our young, our youth.

Meidän nuoriso on meidän tulevaisuus on yleensä lause. He ovat kokenut erittäin paljon tämä viimeiset vuodet ja tulossa on vielä lisää haasteet. Mietin oikeasti onko minä tehnyt niin paljon kuin pystyn heidän puolesta? Onko minä oikeasti äänestänyt, ostanut, myynyt, suojelluin, jaettu, antanut… heille, heidän puolesta? Koko ajatus, tunteet pyörii, onko minä tehnyt riittävästi heidän puolesta? Mitä muut minä voin tee heidän puolesta? Missä? Kuinka? Omassa perheessä vai koko kylässä tai Suomessa?

Haluan kerää ihmiset yhteen ja meidän hiki, meidän itku/cry/kutsu/rukoukset; meidän rummutus ja laulut; meidän intentio meidän nuoriso. Jos koet että tämä kutsu on sinulle, tervetuloa.

Gathering together for a sweat, by the lake. Making prayers, singing songs for them around the stone people, fire, and water.

This is a sacred sweat meaning there is a form, there are ways of proper behaviour, no drugs or alcohol, we use a bathing suit or sarong or t-shirt and shorts unless all agree otherwise.

Jos sinulle on terveys asioita (sydän, raskaus), ole hyvää ja keskustele Christianan kanssa. / If you have health issues (heart, pregnancy) please discuss with Christiana before signing up.

Kielet: suomeksi / englanniksi / Languages: suomeksi and/or English

Tila: 10-12 hlö / Room for 10-12 persons.

Ota mukaan / what to bring with you:

  • Rumpu, helistin tai ei mitään / drum and or rattle. Or none at all.
  • Pata/katila/lautanen täynnä herkkua jaettava. Meille on juhla ateria jälkeen. On keittiö jos tarvitse lämmintä. / dish of food to share for we shall feast afterwards. We have kitchen for warming food if necessary, kitchenware.
  • Oikein vaateet (t-paita, shortsit, sarong) / proper attire for the sweat.
  • Pyyhe, jotain kaunis altarille / a towel for sitting on in sauna, something beautiful for the altar.

Paikka vaati oma auto/jaettu kyydit tai haku lähin bussipysäkiltä (järjestämme). Lähin pysäkki on Ruotsinpyhtää liittymää 68 / Because of the location we need to arrange rides perhaps from Loviisa or the local coach stop-Ruotsinpyhtää liittymää 68.

Hinnat / Costs:

  • Paikan vuokraa on 51€ jaettu osallistujien välissä / the rent of the place is 51€ divided by participants.
  • Koska ilta on seremonia, ei ole lippu hinta / As this is ceremony there is no ticket price.
  • Ehdotus tai normaali, lahjoitus tulipitäjälle ja Chrisselle / suggested gifting to the fire keeper and Christiana.

Ota yhteyttä Chrisselle lisää tietoja / Contact Christiana for more details.

Date

touko 08 2022
Expired!

Time

13:00 - 19:00
Category

SOLA VOIMA