Näynhakumatka

Näynhakumatka erämaahan & Itsen parantaminen

Paikka: Ruotsinpyhtää
Aika: 6-14.8.2020

Hartwell Vision Quest on luotu auttamaan niitä, jotka vaativat heidän unelmansa elämästä. Vision Questiin osallistuminen alkaa jo kauan ennen kuin kävelee luonnon salomaan. Siemenet on ehkä istutettu kauan sitten, lapsuudessa, ja saapuminen voi tuntua osana prosessia, joka kehittyy tasaisesti ja luonnollisesti. Tai päätös voi olla äkillinen, siirtymäkriisi, joka aiheuttaa jotakin pitkään piiloutunutta purkautumista pakottavalla voimalla, voima, jota ei voida kieltää tai kieltäytyä. Tai se voi vain tuntua “oikeaan aikaan”, myönteiseen tapaan vastata kysymykseen, merkitä muutos tai uudistaa henkisyys. Yksin, luonnossa, seisomme äitimme edessä maan päällä; seisomme jumaliemme ja jumalattaremme edessä.
Lue tarkempi kuvaus Näynhakumatkasta täältä->>

Tämä on voimakas seremonia, joten mitä nopeammin te sitoutettu siihen, sitä parempi on, että sinulla on hyvä valmistumisaika.

Pyrimme lähettämään noin viisi tai seitsemän henkilöä. Opetus on enimmäkseen englanninkielistä, suomeksi tarvittaessa.

Koska tämä on tällainen henkilökohtainen ja vahva seremonia, suosittelemme, että otat yhteyttä Annien keskustelemaan siitä matkapuhelimesta / WhatsUp / FaceTime: 44 (0) 7805 078858 (UK aika). Myös lähetä sähköpostia osoitteeseen info@solavoima.fi ja aihe: Vision Quest

Paikka: Kaakkois-Suomea sammaltaan kuuluvien kivien-kansa, ja graniittien kallioiden, metsien ja kukkuloiden ja peltojen alueella. Keskiyön aurinko ja verhottu hämärä vievät meitä. Meillä on maata, jossa asuu monia eläimiä, lintuja ja hyönteisiä. Kaikki elementit ovat läsnä, jotta autamme meitä ilmestyksemme kutsumisessa. Perusleirimme sijaitsee kristallinkirkkaan järven rannalla.

Kustannukset: Jaamme kustannukset – perusleiriin vuokraus jne. – kaikkien Etsivien (Quester- eng) välillä. Arvioimme tämän olevan noin 300-420 € per henkilö. Lopullinen määrä tunnetaan 11. huhtikuuta. Me kaikki tuomme ruokaa jakamaan.
Sitten maksetaan Annie ja Christiana. Koska tämä on seremonia, maksu Annie ja Christiana on lahjoitus. Keskustele meidän kanssa jos olet epäselvä tästä.

Voit varata: sinun täytyy lähettää 150€ paikkavaraus maksu 10.4 mennessä. Maksutietoja varten ota yhteyttä Christiana Harleen osoitteessa info@solavoima.fi

Date

elo 06 - 14 2020
Expired!

Time

All Day

Location

Ruotsinpyhtää
Category

SOLA VOIMA