Näynhakumatka erämaahan ja parantaminen (2024)

Christiana Aro-Harlen kanssa
länsi-Enontekiö alueella, Lapissa
“Where there is no vision the people perish” Hebrew
Aikaisempien aikojen ihmiset ovat menneet erämaahan (“menee metsään”) etsimään ohjausta ja uudistumista; kutsua visiostä ja paranemista; löytää uusi elämäntapa, joka on sopusoinnussa maan kanssa. Tässä maailmassa tapahtuvan kriisin aikana tarvitaan yhteisömme varten visionäärejä. On aika muistaa Black Elkin rukous: ”Voi suuri Henki, ole minulle armollinen [tuo minulle visio/ilmestys/näkemys], että kansani voi elää.”
Hartwell Vision Quest on luotu auttamaan niitä, jotka vaativat heidän unelmansa elämästä. Vision Questiin osallistuminen alkaa jo kauan ennen kuin kävelee luonnon salomaan. Siemenet on ehkä istutettu kauan sitten, lapsuudessa, ja saapuminen voi tuntua osana prosessia, joka kehittyy tasaisesti ja luonnollisesti. Tai päätös voi olla äkillinen, siirtymäkriisi, joka aiheuttaa jotakin pitkään piiloutunutta purkautumista pakottavalla voimalla, voima, jota ei voida kieltää tai kieltäytyä. Tai se voi vain tuntua ”oikeaan aikaan”, myönteiseen tapaan vastata kysymykseen, merkitä muutos tai uudistaa henkisyys. Yksin, luonnossa, seisomme äitimme edessä maan päällä; seisomme jumaliemme ja jumalattaremme edessä.
Aikana poissa ollessamme Etsijää ja viettää muutamia päiviä valmistelussa, saamalla sekä hengellisiä että käytännöllisiä opetuksia tutustumalla maahan, irtauduta arjesta. Sitten menet ulos neljä päivää ja yötä. Paluusi aikana yhdentymisen päivät ovat tärkeitä: jokainen tarina on todistettu ja opetusta annetaan valaisemaan tulevia visioita, unelmia ja merkkejä.
Tämä on voimakas seremonia, joten mitä nopeammin te sitoutettu siihen, sitä parempi on, että sinulla on hyvä valmistumisaika.
Pyrimme lähettämään noin viisi tai seitsemän henkilöä. Opetus on englanninkielistä / suomeksi tarvittaessa.
Koska tämä on tällainen henkilökohtainen ja vahva seremonia, suosittelemme, että otat yhteyttä Chrissen keskustelemaan siitä matkapuhelimesta / WhatsUp / FaceTime: +358 (0)50 4947030. Myös lähetä sähköpostia osoitteeseen info@solavoima.fi ja aihe: Vision Quest
Shamanistisen parantaja, CHRISTIANA ARO-HARLE, pitää tutkintoja musiikkiterapeutin, hengitysterapeutin, mehiläishoitajan, naisten tietoisuuden tutkinnon sekä on shamanistisen rummun-synnyttäjä. Hän on työskennellyt shamaanien parantamisen alalla lähes kolmekymmentä vuotta. Hänen polkunsa on kudottu Äiti Maan ja Laulun kautta Tuvan shamaanin kautta syventävillä poluilla Lauluin Henkeen: itkijä, parantaja, synnyttäjä, matkustaja, ja pisto-tar. Christiana suhtautuu intohimoisesti tukemaan ja ohjaamaan ihmisiä etsimään polkua, parantamaan, muistamaan ja palaamaan uudelleen äiti maahan ja kaikkiin olennoihin. Käy hänen verkkosivuillaan: www.solavoima. fi
Paikka: Enontekiö alueella, länsi-Lapissa, tunturi alueella. Basecamp löytyy sauna, joki, rakennukset että voimme olla sisällä myös jos on tarve. Ei ole sähkö. Ihana puro ja/tai kaivovettä.
Kustannukset: Jaamme kustannukset – perusleiriin vuokraus jne. – kaikkien Etsivien (Quester- eng) välillä. Arvioimme tämän olevan noin 300-420 € per henkilö. Lopullinen määrä tunnetaan 24. kesäkuussa. Chrisse lähettää booklet lisää info tästä – ja lisää info kun ilmoittaa että olet tulossa.
Voit varata: 150€, tili info Chrisilta
Tämä Quest:n tarkoitus on että auttamaan niitä, jotka pyrkivät löytämään todellisen luonteensa Luonnossa ja jotka haluavat ”lyödä henkeen ovea” lempeällä mutta syvällä tavalla.

Date

elo 24 2024 - syys 02 2024

Time

All Day

Location

Enontekiö

SOLA VOIMA