Minun kehoni, Minun liikkeeni -tanssi

Paikka: Patruunatalo, Iso Sali, Harjuntie 111, Pyhtää

Päivämäärät ja kellonajat:
18.10 klo 16
15.11 klo 16
19-20.12 Xtra! Lauantai iltana klo 19-23 myös sunnuntai aamulla klo 10-13

Teininä tanssimme niin kutsutun parhaan ystäväni Amyn kanssa Earth, Wind & Fire bändin tahtiin (vinyylin aikoina). Hän sanoi minulle etten osaa tanssia. Oli vuosi 1977. Minun ongelmani oli, että olen aina rakastanut tanssia. Ennen sitä ja sen jälkeen. Amy oli ystäväni, ihminen jota ihailin (vaikka nyt tiedän että aivan vääristä syistä!). Teinivuodet. Vaikeata aikaa. Kannoin tätä mukanani vuosia. Liian monia vuosia. Kenelläkään ei ole oikeutta sanoa toiselle näin. Et osaa tanssia. Et osaa laulaa, piirtää, jne. Jatkuva vertailu lannistaa ihmisen ja hänen luontaisen kykynsä luoda, hengittää, olla olemassa. Tämä mielessäni haluaisin tarjota Minun kehoni, Minun liikkeeni (My Body, My Movement) tanssitunteja.

Lokakuusta alkaen Patruunantalolla alkavat kokeilevat Minun kehoni, Minun liikkeeni -tanssitunnit.

Kokoonnumme yhteen tanssimaan, tutkimaan liikettä, oppimaan liikkeestä, venyttämään kroppaa ja rajoja. Tanssimme valon ja sateenkaarien, pilvien ja sateen, ukkosen ja salaman tahtiin, loassa ja mudassa, jopa suossa. Minun kehoni, Minun liikkeeni -tanssin tarkoituksena on nauttia kehon liikkeestä ja musiikista; ilmaista ja tutkia. Tämä on tarkoitettu etenkin niille, jotka ovat jääneet yksin kotiin ja ovat ikään kuin pudonneet kyydistä, mutta joilla on vielä toivonpilke silmäkulmassa. Tanssikaamme tälle toivolle!

Tanssin perinteisiin kuuluu liikkeen kehollistuminen, tietoinen liikehdintä, joka tietoisesti yhdistyy tilaan, paikkaan ja aikaan, sydämeen ja mieleen. Tämä jatkuu tavallisessa elämässä tietoisuuden kasvuna, läsnäolemisena, rajojen tuntemisena, kasvavana itseluottamuksena omaan kehoon ja sen ihanuuteen koosta, muodosta, jäykkyydestä tai rajoituksista riippumatta. Jokainen pystyy liikkumaan tai liikkumaan autettuna! Sukupuoli ja ikä eivät ole este. Kaikki ovat tervetulleita.

Liikumme jokainen omassa tilassamme turvavälit huomioiden. Yhdessä olo ryhmässä, mutta välit pitäen, lisää uusia mahdollisuuksia ja elementtejä tutkimukseen. Tilaa on rajoitetusti, 20 hengelle.

Ilmoittautuminen: haluaisimme tapahtuman olevan drop-in tapahtuma eli tulet mukaan ilman ilmoittautumista, mutta rajoituksien takia on tapahtumiin ilmoittauduttava. kun rajoitukset poistetaan, poistuvat myös ilmoittautumiset. Pyydämme siis sinua varaamaan paikkasi tekstiviestillä Christianalta numerosta +358 50 494 7030. Muista kertoa nimesi ja osallistumispäiväsi (katso vaihtoehdot alta). Saat vahvistusviestin varauksestasi. Tanssimme vaikka paikalle tulisi vain yksi osallistuja. Jatkossa on mahdollisuus osallistua suljettuun online -ryhmään.

Paikka: Patruunantalo, Iso Sali

Päivämäärät ja kellonajat:
18.10 klo 16
15.11 klo 16
19-20.12 Xtra! Lauantai iltana klo 19-23 myös sunnuntai aamulla klo 10-13

Ota mukaan: vesi/kumbucha/mate -pullo, pieni pyyhe, vaatteet, joissa on hyvä liikkua, herkkäkuuloisille korvatulpat.

Ohjelma: aloitamme ympyrässä, tanssimme ja lopetamme ympyrään. Sinun ei tarvitse tanssia koko aikaa. Voit välillä istua, levätä, chillata tai ihmetellä tarpeesi mukaan. Mukana saattaa silloin tällöin olla erityisvieraita, jotka ohjaavat meitä.

Viime hetken ilmoittautumiset: voit tarkistaa viime hetken mahdollisuudet osallistua Christianalta. Hän pitää puhelimensa auki 15 minuuttia ennen tanssi alkua asti.

Maksu: tilassa on lahjakori. Puolet lahjasta menee Patruunantalon toimintaan

Ohjaaja: Christiana Aro-Harle, joka asuu välimailla joen rannalla Ruotsinpyhtäällä.

Date

loka 18 2020
Expired!

Time

16:00 - 19:00

Location

Patruunantalo
Category

SOLA VOIMA