Minun kehoni, Minun liikkeeni -tanssi

Tanssi kirkko – Ekstaattinen tanssi – Kehollinen tanssi

Päivämäärät ja teemat:
17.10.2021
14.11.2021
19.12.2021

19.12. Talvipäivänseisaus-juhla: Minun kehoni, Minun liikkeeni-tanssi ja shamaanin matka rummutus

Kolme päivän ajan aurinko on näkymätön vai onko niin, että äiti maa on näkymätön? Tuleeko Hän takaisin? Illalla on tarkoitus juhlia ja rummuttaa, olla yhdessä, tanssia, ja kiittää. Kaikesta.

Aurinko nouse 19.12 klo 9:19; 20. -21.12 klo 9:20 ja lyhin päivä on 21.12.

Talvipäivänseisaus-juhlan ohjelma:
– Kutsumme talvipäivänseisauksen henget tanssimaan ja matkaamaan meidän kanssa.
– Tanssia noin puolitoistatuntia
– Sitten rummutamme ja työskentelemme tanssin voiman kautta matkaten
– Loppupiiri
– Ruoka- ja yhteisöllisyyden aika
– Jos sää on hyvä – ulkotuli voidaan ehkä sytyttää. Jos ei, voimme sytyttää kontrolloidun tulen – kyttilät

Sinun ei ole pakko tanssia koko aikaa. Voit välillä istua, levätä, chillata tai ihmetellä tarpeesi mukaan.

Majoitus: voit jäädä yöksi Patruunataloon/Paloasemalla (kysy Stockforsista) tai Ruotsinpyhtään Ruukille.

Kenelläkään ei ole oikeutta sanoa toiselle ette osaa tanssia. Ette osaa laulaa, piirtää, jne. Jatkuva vertailu lannistaa ihmisen ja hänen luontaisen kykynsä luoda, hengittää, olla olemassa. Tämä mielessäni haluaisin tarjota Minun kehoni, Minun liikkeeni (My Body, My Movement) tanssi.

Juhlamme: ruokailu mahdollisuus on myös, pientä lisämaksua vastaan. Lisätietoja tulossa.
Kokoonnumme yhteen tanssimaan, tutkimaan liikettä, oppimaan liikkeestä, venyttämään kroppaa ja rajoja. Tanssimme valon ja sateenkaarien, pilvien ja sateen, ukkosen ja salaman tahtiin, loassa ja mudassa, jopa suossa. Minun kehoni, Minun liikkeeni tanssin tarkoituksena on nauttia kehon liikkeestä ja musiikista. Ilmaista ja tutkia. Tämä on tarkoitettu etenkin niille jotka ovat jääneet yksin kotiin ja pudonneet kyydistä, mutta joilla on vielä toivon pilke silmässä. Tanssimme ja toivomme!

Tanssin perinteisiin kuuluu liikkeen kehollistuminen, tietoinen liikehdintä, joka tietoisesti yhdistyy tilaan, paikkaan ja aikaan, sydämeen ja mieleen. Tämä jatkuu tavallisessa elämässä tietoisuuden kasvuna, läsnäolemisena, rajojen tuntemisensa, kasvavana itseluottamuksensa omaan kehoon ja sen ihanuuteen koosta, muodosta, jäykkyydestä tai rajoituksista riippumatta. Jokainen pystyy liikkumaan tai liikkumaan autettuna! Sukupuoli ja ikä eivät ole läsnä. Kaikki ovat tervetulleita.

Varaa paikkasi tekstiviestillä Christianalta numerosta +358 50 494 7030 tai spostilla info@solavoima.fi. Mainitse nimesi ja päivämäärä.

Mobilepay Christiana Aro-Harle
Tuki – lahjoitus maksu: minimi 15€ – 25€ ja siitä ylöspäin (sis 24% alv). Osa tuesta menee Patruunantalon toimintaan ja vieraita jos on.

Ota mukaan: vesi-/kombucha-/matepullo, pieni pyyhe, vaatteet, joissa on hyvä liikkua, herkkäkuuloisille korvatulpat, villasukat. Koska on juhla, ota terveellisiä herkkuja mukaan! Jos jäät yöksi, ota mukaan aamiaistarpeet.

Paikka: Patruunantalo, Iso Sali, Stockfors, Pyhtää.
On mahdollista saada kyyti Pyhtään kk ABC:lta, Ahvenkosken tai Ruotsinpyhtään liittymän 68 bussipysäkeiltä. Kysy!

Viime hetken ilmoittautumiset: voit tarkistaa viime hetken mahdollisuudet tulla mukaan Christianalta. Puhelin on auki vielä 15 minuuttia ennen tanssi alkua.

Peruutukset: maksun palautukset lääkärintodistusta vastaan. Jos on alle kaksi osallistujat, voi olla että, tapahtuma siirretään Chrissen kotitaloon noin 12 km päähän.

Tapahtuma on päihteetön ja ethnogeonoton.

MINUN KEHONI, MINUN LIIKKEENI – tanssia verkko- ja lähitapahtumassa

Kenelläkään ei ole oikeutta sanoa toiselle, että et osaa tanssia, laulaa, piirtää, jne. Jatkuva arvostelu lannistaa ihmisen ja hänen luontaisen kykynsä luoda, hengittää ja olla olemassa. Tämän takia haluan tarjota Minun kehoni, Minun liikkeeni (My Body, My Movement) -tanssia verkko- ja lähitapahtumana.
Kokoonnumme yhteen tanssimaan, tutkimaan liikettä, oppimaan liikkeestä, venyttämään kroppaa ja rajoja. Tanssimme valon ja sateenkaarien, pilvien ja sateen, ukkosen ja salaman tahtiin, loassa ja mudassa, jopa suossa. Minun kehoni, Minun liikkeeni -tanssin tarkoituksena on nauttia kehon liikkeestä ja musiikista; ilmaista ja tutkia. Tämä on tarkoitettu etenkin niille, jotka ovat jääneet yksin kotiin ja ovat ikään kuin pudonneet kyydistä, mutta joilla on vielä toivonpilke silmäkulmassa. Tanssikaamme tälle toivolle!
Tanssin perinteisiin kuuluu liikkeen kehollistuminen, tietoinen liikehdintä, joka tietoisesti yhdistyy tilaan, paikkaan ja aikaan, sydämeen ja mieleen. Tämä jatkuu tavallisessa elämässä tietoisuuden kasvuna, läsnäolemisena, rajojen tuntemisensa, kasvavana itseluottamuksensa omaan kehoon ja sen ihanuuteen koosta, muodosta, jäykkyydestä tai rajoituksista riippumatta. Jokainen pystyy liikkumaan tai liikkumaan autettuna! Sukupuoli ja ikä eivät ole läsnä. Kaikki ovat tervetulleita.

Ohjelma: aloitamme ympyrässä, tanssimme ja lopetamme ympyrään. Sinun ei tarvitse tanssia koko aikaa. Voit välillä istua, levätä, chillata tai ihmetellä tarpeesi mukaan. Tanssiosuus kestää n. 1-1,5 tuntia.

Vieraina ystäviä tai ystävällisiä vieraita: Mukana saattaa silloin tällöin olla (tai Zoomin kautta) erityisvieraita, jotka ohjaavat meitä. He ovat erikoistuneet tanssiin ja/tai liikkeeseen tai musiikkiin. Eli joskus on luvassa live-musiikkia.

Verkossa: Zoom-linkki suljettuun online ryhmään.

Lähitapahtumassa: Liikumme jokainen omassa tilassamme turvavälit huomioiden. Yhdessä olo ryhmässä, mutta välit pitäen, lisää uusia mahdollisuuksia ja elementtejä tutkimukseen. Tilaa on rajoitetusti, 10 hengelle.

Ilmoittautuminen: Kun rajoitukset poistetaan, poistamme myös ilmoittautumisen. Mutta siihen asti pyydämme sinua varaamaan paikkasi tekstiviestillä Christianalta numerosta +358 50 494 7030 tai s-postilla info (ät) solavoima.fi. Muista kertoa viestissä nimesi ja minä päivänä tulet mukaan (katso vaihtoehdot tekstin alusta). Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti ja ohjeet Tuki-lahjoituksen maksamiseen. Kun olet maksanut, saat henkilökohtaisen Zoom-linkin.

Tuki-lahjoitusmaksu: 10 €- 20€ (sis. alv:n 24 %) välillä (tai jos haluat voi maksaa enemmänkin). Osa maksusta menee Patruunatalon toimintaan, osa mahdollisille vierailijoille ja osa Christianalle.

Tanssimme vaikka paikalle tulisi vain yksi osallistuja.

Paikka: Patruunatalo, Iso Sali

Paikan päälle tullessasi, ota mukaanvesi-/kumbucha-/matepullo, pieni pyyhe, vaatteet, joissa on hyvä liikkua, herkkäkuuloisille korvatulpat sekä villasukat.

Verkkotapahtumaa varten tarvitset: hyvän internet ja video -yhteyden, tilan liikkua sekä kuulokkeet tai hyvät kaiuttimet.

Viime hetken ilmoittautuminen: Voit tarkistaa viime hetken mahdollisuuden tulla mukaan Christianalta puhelimitse. Puhelin on auki vielä 15 minuuttia ennen tanssi alkua. 

Mitä on Tuki-lahjoitus? Se on sellainen summa, jonka pystyt lahjoittamaan toimijoille ja joilla toimijat pystyvät toteuttamaan toimintaansa.

Ohjaajana: Christiana Aro-Harle

Date

loka 17 2021
Expired!

Time

All Day

SOLA VOIMA