Minun kehoni, Minun liikkeeni -tanssi

Tanssi kirkko – Ekstaattinen tanssi – Kehollinen tanssi

Päivämäärät ja teemat:
24.1. klo 17: Kaivaudumme syvälle
February 7, 4 pm – 8 pm: Valon juhlaviikko. Mesikämmen kääntää kylkeä -tanssi. Tanssi sisältää tällä kertaa shamanistista matkaamista ja rummutusta, keskittyen keholliseen tanssiin.
February 21, 4 pm
March 14, 5 pm: Kevät
April 18, 5 pm: Earth Day -tanssi. Toivottavasti kaikki rajoitukset ovat ohi ja kokoontumisrajoituksia ei enää ole!
May 16, 3 pm: Kesän alkamisen -tanssi. Toivottavasti kaikki rajoitukset ovat ohi ja kokoontumisrajoituksia ei enää ole!

Kenelläkään ei ole oikeutta sanoa toiselle, että et osaa tanssia, laulaa, piirtää, jne. Jatkuva arvostelu lannistaa ihmisen ja hänen luontaisen kykynsä luoda, hengittää ja olla olemassa. Tämän takia haluan tarjota Minun kehoni, Minun liikkeeni (My Body, My Movement) -tanssia verkko- ja lähitapahtumana.

Now begins the Spring season. We gather together to Dance, explore movement, enjoy movement, learn about movement, stretch our bodies and boundaries, dance into light and rainbows, clouds and rain, thunder and lightening, dirt and mud – even the bog. My body, My movement is to enjoy my bodys movement and music. To express and explore. This is especially for those who are at home alone, who have fallen through the cracks yet still sense a glimmer of hope. We shall dance that hope!

Nyt alkaa kevätkausi. Kokoonnumme yhteen tanssimaan, tutkimaan liikettä, oppimaan liikkeestä, venyttämään kroppaa ja rajoja. Tanssimme valon ja sateenkaarien, pilvien ja sateen, ukkosen ja salaman tahtiin, loassa ja mudassa, jopa suossa. Minun kehoni, Minun liikkeeni -tanssin tarkoituksena on nauttia kehon liikkeestä ja musiikista; ilmaista ja tutkia. Tämä on tarkoitettu etenkin niille, jotka ovat jääneet yksin kotiin ja ovat ikään kuin pudonneet kyydistä, mutta joilla on vielä toivonpilke silmäkulmassa. Tanssikaamme tälle toivolle!
Tanssin perinteisiin kuuluu liikkeen kehollistuminen, tietoinen liikehdintä, joka tietoisesti yhdistyy tilaan, paikkaan ja aikaan, sydämeen ja mieleen. Tämä jatkuu tavallisessa elämässä tietoisuuden kasvuna, läsnäolemisena, rajojen tuntemisensa, kasvavana itseluottamuksensa omaan kehoon ja sen ihanuuteen koosta, muodosta, jäykkyydestä tai rajoituksista riippumatta. Jokainen pystyy liikkumaan tai liikkumaan autettuna! Sukupuoli ja ikä eivät ole läsnä. Kaikki ovat tervetulleita.

Ohjelma: aloitamme ympyrässä, tanssimme ja lopetamme ympyrään. Sinun ei tarvitse tanssia koko aikaa. Voit välillä istua, levätä, chillata tai ihmetellä tarpeesi mukaan. Tanssiosuus kestää n. 1-1,5 tuntia.

Vieraina ystäviä tai ystävällisiä vieraita: Mukana saattaa silloin tällöin olla (tai Zoomin kautta) erityisvieraita, jotka ohjaavat meitä. He ovat erikoistuneet tanssiin ja/tai liikkeeseen tai musiikkiin. Eli joskus on luvassa live-musiikkia.

Verkossa: Zoom-linkki suljettuun online ryhmään.

Lähitapahtumassa: Liikumme jokainen omassa tilassamme turvavälit huomioiden. Yhdessä olo ryhmässä, mutta välit pitäen, lisää uusia mahdollisuuksia ja elementtejä tutkimukseen. Tilaa on rajoitetusti, 10 hengelle.

Ilmoittautuminen: Kun rajoitukset poistetaan, poistamme myös ilmoittautumisen. Mutta siihen asti pyydämme sinua varaamaan paikkasi tekstiviestillä Christianalta numerosta +358 50 494 7030 tai s-postilla info (ät) solavoima.fi. Muista kertoa viestissä nimesi ja minä päivänä tulet mukaan (katso vaihtoehdot tekstin alusta). Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti ja ohjeet Tuki-lahjoituksen maksamiseen. Kun olet maksanut, saat henkilökohtaisen Zoom-linkin.

Tuki-lahjoitusmaksu: 10 €- 20€ (sis. alv:n 24 %) välillä (tai jos haluat voi maksaa enemmänkin). Osa maksusta menee Patruunatalon toimintaan, osa mahdollisille vierailijoille ja osa Christianalle.

Tanssimme vaikka paikalle tulisi vain yksi osallistuja.

Paikka: Patruunatalo, Iso Sali

Paikan päälle tullessasi, ota mukaanvesi-/kumbucha-/matepullo, pieni pyyhe, vaatteet, joissa on hyvä liikkua, herkkäkuuloisille korvatulpat sekä villasukat.

Verkkotapahtumaa varten tarvitset: hyvän internet ja video -yhteyden, tilan liikkua sekä kuulokkeet tai hyvät kaiuttimet.

Viime hetken ilmoittautuminen: Voit tarkistaa viime hetken mahdollisuuden tulla mukaan Christianalta puhelimitse. Puhelin on auki vielä 15 minuuttia ennen tanssi alkua. 

Mitä on Tuki-lahjoitus? Se on sellainen summa, jonka pystyt lahjoittamaan toimijoille ja joilla toimijat pystyvät toteuttamaan toimintaansa.

Ohjaajana: Christiana Aro-Harle

Date

tammi 24 2021
Expired!

Time

17:00 - 21:00

Location

Patruunantalo
Harjuntie 111, Pyhtää
Website
https://www.visitkotkahamina.fi/nae-ja-koe/kokous-ja-juhlapalvelut/patruunantalo

Other Locations

Category

SOLA VOIMA