Kuolema, kuoleminen ja muutostila (transformaatio): Osa Korpin laulu -sarjaa

Kuolema, kuoleminen ja muutostila (transformaatio)

II osa Korpin laulu -sarjaa

17-20.02.2022

Shamaanisesta näkökulmasta tarkasteltuna Kuolema on osa Elämää. Yksi shamaanin tärkeistä, perinteisistä tehtävistä on lähellä kuolemaa olevien ihmisten auttaminen ja heidän kuoltua auttaa heitä siirtymään Henkien Maailmaan.

Osallistujat oppivat shamanistisen näkökulman kuolemiseen ja kuoleman kohtaamiseen. Työpaja on tarkoitettu heille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään kuoleman prosessista ja jotka joko ammatillisesta tai henkilökohtaisesta syystä haluavat auttaa ihmisiä, jotka ovat kasvotusten kuoleman kanssa.

Työskentely sisältää perinteiset shamaanin tehtävät:
– tutustuminen seutuihin, jonne mennään kuoleman jälkeen
– eläessä kesken jääneiden tehtävien loppuun saattaminen
– Kuoleman käyttäminen neuvonantajana elämässä
– ihmisen auttaminen Elämän ja Kuoleman välisen kynnyksen yli
– tien löytäminen kuoleman jälkeen

Tässä työpajassa Christiana tulee kutomaan yhteen kaiken sen shamanistisen parantamisen kokemuksen, jonka hän on kerännyt, elänyt ja oppinut yli 25 vuoden aikana. Tähän yhdistyvät myös shamanistiset opetukset, joita Christiana on saanut omilta shamaaniopettajiltaan sekä hänen kokemuksensa ajalta ennen shamanistista työskentelyä. Tämä työpaja on tarkoituksellisesti monikulttuurinen.

Kurssi on päihteetön. Kurssi on suomeksi/englanniksi. Kurssi antaa opetusta shamanistisista tekniikoista, shamaanin tiestä ja henkisyydestä. Sitä ei ole tarkoitettu terapiakurssiksi. Pohjustavana kurssina on Shamaanimatkan peruskurssi ja Osa I Sielun polku ja palautus. Heille mikä on käynyt Osa I, saavat paikat ensin. Kysy Christianalta, mikäli asia askarruttaa. Vain 10 hlö.
 
Paikka: JoyPack, 95355 Koivu (Kemi-Rovaniemi välillä)
Hinta: 370 € sis 24% alv. ohjaus ja majoittuminen. Majoittumispakettin kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet, ruokailut, sauna. Majoittuminen kodikkaissa kahden hengen huoneissa/aulatilassa.
Ilmoittautumiset: Christianalle 050 494 7030 tai info@solavoima.fi: Nimi, viesti KOIVUkuole.
Kysymyksiä? Ota yhteyttä Christianaan.
Aikataulu: Torstai klo 15 – sunnuntai  klo 16 asti.
Varausmaksu: 75 € viimeistään 01.02.2022. Loppumaksun tilille tai mobilepay kaksiviikkoa ennen. Jos me peruuttaa, saat palautus. Varausmaksu jälkeen saat ajo-ohjeet ja mukaan otettavien tavaroiden listan.

Date

helmi 17 - 20 2022
Expired!

Time

15:00 - 18:00

Location

Koivu

SOLA VOIMA