Korpin tanssi Laulu II – Kuolema, kuoleminen ja muutostila (transformaatio)

Korpin tanssi on kolmiosainen laulua shamanistisen parantamisen ohjaus, jossa keskitytään shamanistis-animistiseen sielutyöskentelyyn. Ensimmäinen osa on Sielunpolku ja sielunpalautus, jota seuraavat Kuolema, kuoleminen ja muutostila – transformaatio sekä Esi-isät ja -äidit: shamanistisen parantamisen jatkuvuus. Osat muodostavat yhtenäisen jatkumon. Aiempien työpajojen kokemukset ja opit toimivat pohjana myöhemmille oivalluksille.
 
Korpin tanssi Laulu II
Kuolema, kuoleminen ja muutostila (transformaatio)
24.-27.10.2024
 
Shamaanisesta näkökulmasta tarkasteltuna Kuolema on osa Elämää. Tai onko että Elämä on osa Kuolemassa? Yksi shamaanin tärkeistä, perinteisistä tehtävistä on lähellä kuolemaa olevien ihmisten auttaminen ja heidän kuoltua auttaa heitä siirtymään Henkien Maailmaan, ja hoitaa heille mikä jäävät takana.
Osallistujat oppivat shamanistisen näkökulman kuolemiseen ja kuoleman kohtaamiseen. Työpaja on tarkoitettu heille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään kuoleman prosessista ja jotka joko ammatillisesta tai henkilökohtaisesta syystä haluavat auttaa ihmisiä, jotka ovat kasvotusten kuoleman kanssa.
Työskentely sisältää perinteiset shamaanin tehtävät:– tutustuminen seutuihin, jonne mennään kuoleman jälkeen– eläessä kesken jääneiden tehtävien loppuun saattaminen– Kuoleman käyttäminen neuvonantajana elämässä– ihmisen auttaminen Elämän ja Kuoleman välisen kynnyksen yli– tien löytäminen kuoleman jälkeen
Tarkoituksellisen monikulttuurinen työpaja, hän fokusoida Tuvan shamanismista, kuinka laulaminen/ääntäminen on käytetty siellä myös itkijä-perinne – mikä löytyy maailman kautta (keening).
Tässä työpajassa Christiana tulee kutomaan yhteen kaiken sen shamanistisen parantamisen kokemuksen, jonka hän on kerännyt, elänyt ja oppinut yli 30 vuoden aikana. Tähän yhdistyvät myös shamanistiset opetukset, joita Christiana on saanut omilta shamaaniopettajiltaan sekä hänen kokemuksensa ajalta ennen shamanistista työskentelyä.
Kurssi on päihteetön. Kurssi on suomeksi/englanniksi. Kurssi antaa opetusta shamanistisista tekniikoista, shamaanin tiestä ja henkisyydestä. Sitä ei ole tarkoitettu terapiakurssiksi. Pohjustavana kurssina on Shamaanimatkan peruskurssi ja Laulu I Sielun polku ja palautus. Heille, jotka ovat käyneet Laulu 1:lle saavat paikat ensin. Kurssi on suunnattu kokeneille shamanistisen matkan tekijöille.
Paikka: Ruotsinpyhtää, Finland
Hinta: 360 € sis 24% alv. ohjaus ja ruoka (yhden kevyt illallinen, kolme lounas, kolme illallinen), paikan vuokraus.
Majoittumispakettin ota yhteys Strömfors Bed&Bistro; Wellsters Airbnb; Villa Vallaton esim. www.stromforsruukki.com (noin 45€/hlö/hh)
Ilmoittautumiset: Christianalle 050 494 7030 tai info ÄT solavoima.fi: Nimi, viesti RuotsinpyhtääKorppi2.
Kysymyksiä? ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan.
Aikataulu: Torstai klo 15 – sunnuntai klo 16 asti.
Varausmaksu 50 € viimeistään 20.09.2024. 
Loppumaksun tilille tai mobilepay kaksiviikkoa ennen. Jos me peruuttaa, saat palautus. Varausmaksu jälkeen saat ajo-ohjeet, ota mukaan lista.
Vain 12 paikat.

Date

loka 24 - 27 2024

Time

All Day

Location

Ruotsinpyhtää

SOLA VOIMA