Esi-isät ja -äidit: shamanistisen parantamisen jatkuvuus: Osa Korpin laulu -sarjaa

Esi-isät ja -äidit: shamanistisen parantamisen jatkuvuus

Osa Korpin laulu -sarjaa

21-24.04.2022

Edesmenneiden sukulaistemme; esi-isiemme ja -äitiemme kokemat tapahtumat, traumat tai tragediat saattavat varjostaa heidän jälkeläistensä elämää moniin sukupolviin asti ja näin kerääntyä myös oman elämämme tai jälkeläistemme kannettaviksi. Ne saattavat ilmetä monella tavalla, esimerkiksi sairautena tai estävät meitä muuten elämästä terveempää elämää.

Kurssin aikana selvitämme shamanistisen matkan avulla omien verisukulaistemme puolelta keskenjääneitä asioita ja etsimme keinoja poistaa näiden jatkuvuutta tuleviin polviin. Kutsumme ja luomme yhteyksiä niihin esi-isiin ja -äiteihin sekä muihin henkisiin opettajiin, jotka ovat halukkaita auttamaan meitä omassa elämässämme. Luomme tapoja ja rituaaleja näiden tarpeellisten yhteyksien ylläpitämiseksi. Kurssi on suunnattu kokeneille shamanistisen matkan tekijöille.

Teemme shamaaneina töitä Kuoleman kanssa, joten kurssi on hyvä myös saattohoidosta tai kuolevan ihmisen auttamisesta kiinnostuneille tai parannustyötä tekeville. Edesmenneiden sukulinjojen kanssa työskentely on kokonaisvaltaista, usein myös unohdettua parannustyötä. Kurssilla tutustumme oman ja muiden kulttuurien perinteisiin ja kokoamme mahdollisia tapoja yhdistääksemme niitä ja omia shamanistisia kokemuksiamme tämän päivän tarpeisiin.

Kurssi on päihteetön. Kurssi on suomeksi/englanniksi. Kurssi antaa opetusta shamanistisista tekniikoista, shamaanin tiestä ja henkisyydestä. Sitä ei ole tarkoitettu terapiakurssiksi. Pohjustavana kurssina on Shamaanimatkan peruskurssi ja Osa I Sielun polku ja palautus ja Osa II Kuolema, kuoleminen ja muutostila. Heille, jotka ovat käyneet Osa I ja II, saavat paikat ensin.
 
Vain 10 paikat.
 
Paikka: JoyPack, 95355 Koivu (Kemi-Rovaniemi välillä)
Hinta: 370 € sis 24% alv. ohjaus ja majoittuminen. Majoittumispakettin kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet, ruokailut, sauna. Majoittuminen kodikkaissa kahden hengen huoneissa/aulatilassa.
Ilmoittautumiset: Christianalle 050 494 7030 tai info@solavoima.fi: Nimi, viesti KOIVUesi.
Kysymyksiä? Ota yhteyttä Christianaan.
Aikataulu: Torstai klo 15 – sunnuntai  klo 16 asti.
Varausmaksu: 75 € viimeistään 01.04.2022. Loppumaksun tilille tai mobilepay kaksiviikkoa ennen. Jos me peruuttaa, saat palautus. Varausmaksu jälkeen saat ajo-ohjeet ja mukaan otettavien tavaroiden listan.

Date

huhti 21 - 24 2022
Expired!

Time

15:00 - 16:00

Location

Koivu
95355 Koivu, Finland

Other Locations

SOLA VOIMA